AKSARAY / ESKİL - Yüksecik Ortaokulu

Yüksecik Ortaokulu

YAVUZ SULTAN SELİM MAH. YÜKSECİK KÜME EVLERİ NO 28 ESKİL / AKSARAY
Vizyon
Biz; Milli ve Manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, sorumluluk duygusu gelişmiş, bilgili, becerikli,üretken ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Biz; Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, öğrencilerin yaşlarına kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun olan en iyi eğitimi kazanmalarını ve onların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yetenekleri elde etmelerini sağlayacağız.
Başarılar
2023 yılı lgs yerleştirmelerinde 3 nitelikli okul, 7 yerel yerleştirme ile yerleşen öğrencimiz vardır.
Öğretim Şekli :tam gün
BAŞLAMA: 08:20 BİTİŞ : 15:20
Lojman
3 - sobalıdır.
Ulaşım
iLÇEDEN KONYA VE AKSARAY´A YEREL OTOBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR. OKULDAN İLÇEYE ULAŞIM ŞAHSİ ARAÇLARLA SAĞLANIR.
Yerleşim Yeri
KONYA SINIRINA YAKIN, AKSARAY KONYA YOL GÜZERGAHINA 20KM YAKINLIKTA OLUP, KONYA´ YA VE ANKARAY´A GİDEN YOL VARDIR ANCAK ŞAHSİ OTOMOBİLLERLE GİDİLEBİLMEKTEDİR.
İLÇEYE 27 KM. İLE 75 KM UZAKLIKTADIR